Taller per a nens: com tenir cura del teu gos

Des d’Els Beagles sabem de la importància que te en els nens el saber respectar als animals i tractar-los de la millor manera possible, per aquesta raó hem creat aquest taller.


Li ensenyarem com es comuniquen, com apropar-se a gossos desconeguts, rentar, assecar o raspallar, mitjançant activitats i jocs.


Durant tot el matí o tarda ensenyarem als vostres fills com es comuniquen els gossos, com apropar-se a gossos de desconeguts, com rentar, assecar o raspallar al seu gos a casa. En termes generals els consells, necessitats i cures bàsiques per al seu gos, tot això  mitjançant activitats i jocs.


Si el teu fill es un apassionat dels gossos però no hi conviu amb un, no es cap problema. Els nostres peluts estaran encantats de poder jugar i aprendre junt als vostres fills al nostre taller.


 • A qui va destinat aquest taller?
  Aquest taller es destinat a nens entre 5 i 12 anys que tinguin un gos o els hi agradi el mon caní, sense importar si tenen o no gos, i vinguin a la nostra perruqueria per a aprendre a tenir cura del seu mantell i coneixer el mon emocional del gos.

 

 • Què aprendré?
  Els ajudarem de forma personal i pràctica a aprendre les cures bàsiques d’un gos: raspallar, banyar, assecar i com comunicar-se amb un gos correctament per a després poder aplicar a casa els coneixements, així com consells per al tractament de gossos en general, cóm apropar-se, cóm tocar-ho, què s’ha d’evitar, etc. Estarem al seu costat en tot moment per a ajudar-los i ensenyar-lis l’apassionant mon dels gossos mitjançant jocs i activitats.

 

 • Què inclou?
  El taller inclou pica-pica, activitats lúdiques per a que els mes petits aprenguin jugant i una foto amb el gos.

 

 • Durada del taller
  Els tallers es duran a terme en horari concertat de matí o tarda amb una durada de 2h.

 

 • Preu del taller
  El preu del taller es de 20€ si vens amb el teu gos o de 25€ en cas de que desitgis que el facilitem nosaltres. En cas de venir amb el teu propi gos al taller, la sessió de perruqueria es cobrarà apart segons tarifes. Visiteu-nos i us donarem un preu tancat sense sorpreses.

 

Scroll Up
WhatsApp chat WhatsApp!