Taller per a Gos d’Aigües Espanyol PDAE

Els gossos d’aigües espanyols, també coneguts com PDAE, son gossos molt populars actualment donat que es una de les races que no muda el mantell i per tant els seus amos no tenen problemes amb els pels que deixen anar a casa. A banda de tot això, el pelatge del PDAE es molt especial, si no es manté adequadament perd la seva fermesa i l’acumulació de nusos pot arribar a ser un problema.


El PDAE no muda el mantell però requereix d’unes cures molt concretes


El pel del PDAE requereix d’unes cures molt concretes ja que si no seran múltiples les visites al veterinari per causa d’un mal tractament.

 

 


Des d’Els Beagles et presentem un taller on aprendràs a tenir cura i mantenir el pel del teu PDAE per a que, a mes de bonic, tambe estigui sa.


 

 • A qui va destinat aquest taller?
  Aquest taller es destinat als amos d’un gos d’aigües espanyol que desitgin aprendre de forma pràctica el manteniment del seu pelatge.

 

 • Què aprendré?
  T’ajudarem de forma personal i pràctica a desembolicar, pentinar, aplicar correctament la cosmètica, l’assecat i com mantenir i recuperar els rinxols del tu gos per a que després puguis aplicar a la teva llar el que has après. Estarem al teu costat en tot moment per a ajudar-te i aclarir tots els dubtes que puguin sorgir.

 

 • Durada del taller
  La durada d’aquest taller es de dues hores, tot i que al ser totalment personalitzat ens adaptem a les característiques del teu gos, tant de mantell com emocionals.

 

 • Què inclou?
  Aquest taller inclou la sessió de perruqueria, tall d’ungles, glàndules anals i explicacions + dossier del manteniment del PDAE.

 

 • Preu del taller
  El preu del taller es de 60€. Factors com l’estat del pelatge del gos o una durada superior a dues hores poden variar el preu final. Visita’ns amb el teu gos i estarem encantats d’ampliar-te informació i confirmar el preu final.

 

 

Scroll Up
WhatsApp chat WhatsApp!