Taller de raspallat per a Bichón, Yorkshire i Shitzu

Vols saber com raspallar el teu gos correctament? El raspallat del nostre gos es fonamental per a la seva salut, donat que elimina la brutícia i l’aparició de paràsits externs.

La funció principal del raspallat del pel del nostre gos es la d’eliminar nusos i també les cèl·lules mortes de la dermis (primera capa de la pell).


Es preferible un lleu raspallat diari de 4-5 minuts abans que un raspallat mensual a fons.


Per tant es preferible un lleu raspallat diari de 4-5 minuts abans que un raspallat mensual a fons.  En aquest cas depenent del tipus de pelatge del nostre gos, el mètode i temps de raspallat variarà segons el llarg i les característiques principals del mantell de la nostra mascota.

 


Perquè no tots els gossos son iguals, a Els Beagles t’ensenyarem la forma mes adient de raspallat i cura del pel del teu gos, segons les necessitats del seu pelatge.


 • A qui va destinat aquest taller?
  Aquest taller es destinat als amos de Bichón Maltés, Yorkshire o Shitzus, de qualsevol edat o mida que desitgin aprendre de forma pràctica el manteniment del seu pelatge.

 

 • Què aprendré?
  T’ajudarem de forma personal i pràctica a raspallar, aplicar correctament la cosmètica i com evitar nussos i embolics sense  tindre que tallar, per a que el seu pel llueixi sa i brillant. Podràs aplicar a la teva llar el que has après i estarem al teu costat en tot moment per a ajudar-te i aclarir tots els dubtes que puguin sorgir.

 

 • Durada del taller
  La durada d’aquest taller es d’una hora, tot i que al ser totalment personalitzat ens adaptem a les característiques del teu gos, tant de mantell com emocionals.

 

 • Què inclou?
  Aquest taller inclou la sessió de raspallat / pentinat, explicacions  practiques + dossier d’explicacions i consells segons pelatge.

 

 • Preu del taller
  El preu del taller es de 20€. Factors com l’estat del pelatge del gos o una durada superior a una hora poden variar el preu final. Visita’ns amb el teu gos i estarem encantats d’ampliar-te informació i confirmar el preu final.

 

Scroll Up
WhatsApp chat WhatsApp!