Taller de muda per a gossos de pel curt o de doble capa

Si teniu un gos del pel curt o llarg de doble capa, sabreu perfectament com es l’època de muda. El pel del gos cau de forma constant a primavera i tardor, donat que d’aquesta manera regulen la seva temperatura corporal. A l’actualitat es molt comú que aquestes mudes s’allarguin durant tot l’any degut a alguns factors quotidians com poden ser: l’aire condicionat i els canvis de temperatura, alimentació, contaminació, etc. En ocasiones això es tradueix en una interminable pèrdua del pel, i amb aquest taller us ajudarem a controlar-la.

Segur que heu fet servir molts tipus de raspalls, pot ser us han recomanat els tipus Furminator, de pues, etc., però aquests no serveixen per a tots els mantells de pel curt ni llarg amb doble capa, a mes de no ser una solució econòmica.


No enretirar el pel mort impedeix que el nou creixi amb normalitat i pot provocar problemes dermatològics.


No us preocupeu, des d’Els Beagles us presentem un nou taller per al manteniment del pel curt o de doble capa, us ensenyarem el nostre secret per a enretirar tot el pel mort i oblidar-se de les interminables sessions de neteja enretirant pel i mes pel del sofà i la llar. Pentinar al nostre gos quan muda es important per a mantenir neta la casa i a mes es vital per a enretirar el pel mort i permetre que el seu mantell es regeneri. Si no se’n retira el pel mort, el mantell acabarà per debilitar-se al no poder créixer el pel nou i això pot ocasionar múltiples problemes cutanis.
Podeu venir amb el vostre gos a la nostra perruqueria i a partir d’aquest moment sereu tot uns experts!

 


Alguns factors quotidians poden allargar la muda de pel tot l’any. Amb nosaltres aprendràs a enretirar correctament el pel mort per a aconseguir d’aquesta manera un mantell maco i una pell sana, a mes de mantenir neta la llar sense pels.


Exemples de pel curt: Chihuahua, Jack Russell, Bull Dog, Beagle, Boxer, Labrador, etc.

 

Exemples de pel de doble capa: Husky, Border Collie, Setter, Pomerania, etc.

 • A qui va destinat aquest taller?
  Aquest taller va destinat als amos de gossos de pel curt o de doble capa, sense importar tamany ni edat, que desitgin aprendre de forma pràctica com enretirar correctament el pel mort, per a que el seu pel es mantingui sa i a mes no sigui una molèstia a casa.

 

 • Què aprendré?
  T’ensenyarem de forma personal i pràctica a enretirar el pel mort del teu gos de forma correcta per a mantenir-lo sa. Després podràs aplicar a casa el que has aprés. Estarem al teu costat en tot moment per a ajudar-te i aclarir-te tots els dubtes que puguin sorgir.

 

 • Durada del taller
  La durada orientativa d’aquest taller es de 1:30h. Al ser totalment personalitzat ens adaptem a las característiques del teu gos, tant de mantell com emocionals.

 

 • Què inclou?
  El taller inclou la sessió de retirada de pel mort, bany i assecat, explicació pràctica i dossier de les explicacions segons el seu pelatge.

 

 • Preu del taller
  Gossos de pel cur:
  -28€ per a gossos de menys de 10kg
  -35€ per a gossos a partir de 10kg en endavantGossos de doble capa:
  -35€ per a gossos de menys de 10kg amb doble capa
  -45€ per a gossos a partir de 10kg amb pel llargL’estat del pelatge del gos, raça o una durada superior a 1:30h poden variar el preu final.

  Visita’ns amb el teu gos i estarem encantats d’ampliar-te informació i facilitar-te un preu final.

 • Contacte
  Telf. 931448633
  Whatsapp 644425124
  Email elsbeagles@gmail.com
Scroll Up
WhatsApp chat WhatsApp!