Tallers de perruqueria canina

Aprèn amb els nostres tallers a tenir cura del pelatge del teu gos de forma correcta i una llar lliure de pel.

No importa si el teu gos es gran o petit, si te el pel llarg o curt, cadascuna de les races i pelatges necessita unes cures determinades. Des d’Els Beagles us presentem diferents tallers de perruquería canina de forma individualitzada on aprendreu com tenir cura de forma correcta i us ensenyarem tot el que necessiteu saber per a realitzar vosaltres mateixos les tasques de manteniment.

Taller per a nens: com tenir cura del teu gos

Des d’Els Beagles sabem de la importància que te en els nens el saber respectar als animals i tractar-los de la millor manera possible, per aquesta raó hem creat aquest taller.

Durant tot el matí o tarda ensenyarem als vostres fills com es comuniquen els gossos, com apropar-se a gossos de desconeguts, com rentar, assecar o raspallar al seu gos a casa. En termes generals els consells, necessitats i cures bàsiques per al seu gos, tot això  mitjançant activitats i jocs.

Més informació


 

 

 

Taller de raspallat per a Bichón, Yorkshire i Shitzu

Vols saber com raspallar el teu gos correctament? El raspallat del nostre gos es fonamental per a la seva salut, donat que elimina la brutícia i l’aparició de paràsits externs.

La funció principal del raspallat del pel del nostre gos es la d’eliminar nusos i també les cèl·lules mortesde la dermis (primera capa de la pell).

Per tant es preferible un lleu raspallat diari de 4-5 minuts abans que un raspallat mensual a fons.  En aquest cas depenent del tipus de pelatge del nostre gos, el mètode i temps de raspallat variarà segons el llarg i les característiques principals del mantell de la nostra mascota.

Més informació


 

 

 

Taller per a Gos d’Aigües Espanyol PDAE

Els gossos d’aigües espanyols, també coneguts com PDAE, son gossos molt populars actualment donat que es una de les races que no muda el mantell i per tant els seus amos no tenen problemes amb els pels que deixen anar a casa. A banda de tot això, el pelatge del PDAE es molt especial, si no es manté adequadament perd la seva fermesa i l’acumulació de nusos pot arribar a ser un problema.

El pel del PDAE requereix d’unes cures molt concretes ja que si no seran múltiples les visites al veterinari per causa d’un mal tractament.

 

Més informació


 

 

 

Taller de muda per a gossos de pel curt o de doble capa

Si teniu un gos del pel curt o llarg de doble capa, sabreu perfectament com es l’època de mudaEl pel del gos cau de forma constant a primavera i tardor, donat que d’aquesta manera regulen la seva temperatura corporal. A l’actualitat es molt comú que aquestes mudes s’allarguin durant tot l’anydegut a alguns factors quotidians com poden ser: l’aire condicionat i els canvis de temperatura, alimentació, contaminació, etc. En ocasiones això es tradueix en una interminable pèrdua del pel, i amb aquest taller us ajudarem a controlar-la.

Segur que heu fet servir molts tipus de raspalls, pot ser us han recomanat els tipus Furminator, de pues, etc., però aquests no serveixen per a tots els mantells de pel curt ni llarg amb doble capa, a mes de no ser una solució econòmica.

No us preocupeu, des d’Els Beagles us presentem un nou taller per al manteniment del pel curt o de doble capa, us ensenyarem el nostre secret per a enretirar tot el pel mort i oblidar-se de les interminables sessions de neteja enretirant pel i mes pel del sofà i la llar. Pentinar al nostre gos quan muda es important per a mantenir neta la casa i a mes es vital per a enretirar el pel mort i permetre que el seu mantell es regeneri. Si no se’n retira el pel mort, el mantell acabarà per debilitar-se al no poder créixer el pel nou i això pot ocasionar múltiples problemes cutanis.
Podeu venir amb el vostre gos a la nostra perruqueria i a partir d’aquest moment sereu tot uns experts!

Més informació


 

Scroll Up
WhatsApp chat WhatsApp!